Tampereen ryhmänäyttelyssä lauantaina Tarmo Viirtelä mietti Mossesta tuloksella ERI AVK1 PU2 vara-sert:

"Hieman pitkänmallinen muuten hyvän kokoinen pää. Hyvä purenta ja silmien muoto, vaaleahko silmien väri. Hyvät  korvat. Hyvä kaulan pituus. Niskalinjan tulisi liittyä sulavammin lapoihin. Mallikas etuosa ja hyvä rintakehä. Erinomainen rungon pituus ja takaosa. Iloinen häntä. Karkea karva. Liikkuu hyvällä askeleella. Voisi olla hieman ryhdikkäämpi(liikkeessä). Iloinen käytös."

Mona ERI VAK1 PN1 ROP:

"Hyvät mittasuhteet. Kaunis pään muoto. Hyvä purenta ja korvat. Hieman vaaleat silmät. Hieno pigmentti. Kaunis ylälinja. Hieno häntä. Vahva takaosa. Tiivis karva. Iloinen käytös. Liikkuu hyvällä askeleella. Mallikas yksilö."

Tulin niin hyvälle mielelle ryhmäkehässä kun kuulin takana istuvien tuomareiden ihailuja! Kerrassaan loistava päivä vaikka nukahtaa meinasin ainoastaan parin tunnin yöunien jälkeen. VSP oli Erimarin Ceasar (Monan ja Mossen velipuoli) joka vei ensimmäisessä oikeassa näytelmässään Mossen valioittavan sertin Onnea!

Sillä aikaa kun vanhempi polvi näytteli itseään, Mitsu oli mummun hoivissa. Neiti on otettu uskomattoman hyvin laumaan vastaan

Tässä myös hieman näytelmäkuvia TopTerrier viikonlopulta ja Tampereelta: