Marraskuussa Jyväskylästä lapset: Mosse EH, junioriluokan kolmas, Mona ERI valioiden ykkönen ja paras narttu numero kolme vara-kakipin kera... Minä moitin Mossea ihan homppelipupuksi. Ja sitten se menee ja yllättää! Aiheuttaa kasvattajalleen sydänkohtauksen kehän laidalla ja minulle vähintäänkin katumusta kaikista vitseistäni uusista trikkivärisistä rukkasista.

Herra Juniori menee ja vetää itsensä Helsingin Messukeskuksessa Juniorivoittajaksi ja saman tien Voittajaksi 2008!!! Onnittelut Mari-kasvattajalle!!!

Mosse siis ERI JUK1 PU1 SERT VSP JV-08 V-08:

"Erinomaisesti liikkuva. Erittäin hyväntyyppinen. Hyvä pää ja ilme. Riittävät etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Ikäisekseen erinomainen runko. Hyvin kiinnittynyt mutta hieman liiaksi kiertyvä häntä. Erinomainen karva. Hyvä luonne ja liikkeet."

Mona hienosti ERI VAK3:

"Erittäin hyväntyyppinen. Hyvä ilme. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Hyvät takakulmaukset. Erinomainen karva. Liikkuu hieman löysästi edestä mutta hyvin."

Tuomarina toimi Marja Talvitie joka olikin aivan haltioissaan pienestä puppelistani. Huumorintajukin kukki ja esittäjä sai kehuja pinkistä hiustyylistään. ROP voiton vei kaunis norjalaisnarttu joka ei valitettavasti jäänyt RYP kehiin aikaisen lennon takia. Juniorivoittaja narttu oli Karvahaalarin Milla Makia ja Karvahaalarin Anni myös ROP-kasvattajaksi eli sinnekin hurjasti Onnea!!! Erityiskiitoksen anaitsevat Sari ja Kerttu jonka kyydissä matkattiin Hennan kanssa Kuopiosta näyttelyyn=D Seuraavaksi Cruftsiin siis...

JV-08 V-08 Erimarin Bosse esiintyy:) Kiitos Janne Edgrenille kuvista! (Mossukka on se jonka esittäjällä ON pinkkiä tukassa jos ette tunne minnuu)

 

Leena Mäkelän ottama kuva voittajasta :)

KIITOS ONNITTELUISTA!!!!!!!!!!!!!!! :)