Ensinnäkin, Brody on edelleen vailla rakastavaa ja vastuuntuntoista sijoituskotia. Tätä neitiä en ole antanut vielä maailmalle ja ellei hänen arvoistaan kotia löydy, Little miss Dalle jää meille Hirveä kohtalo! Mutta jos pystyt tarjoamaan parastasi niin ilmottaudu!

 

Sitten Mitsuun, neiti Tallitontun Unelma nappasi Seinäjoen KV näyttelystä nuortenluokasta EH'n voittaen luokkansa. Matti Luoso arvosteli näin:

"Erittäin hyväntyyppinen mutta vielä kevyt nuori narttu. Kuono-osa voisi olla hieman lyhyempi ja täyteläisempi ja kallo-osa saa vielä voimistua. Oikea purenta mutta melko pinet hampaat. Pyöreät, riittävän tummat silmät. Hyvä asentoiset pienet korvat. Hyvä kaula. Kevyt luusto. Hyvät käpälät. Oikeanmallinen mutta vielä kevyt runko. Suora olkavarsi. Hyvä polvikulma. Liikkuu hyvin. Turkki ei parhaassa kunnossa. Erittäin hyvä käytös."

Jeeeeeeees Neiti ei pelännyt enää lainkaan ja oli kehässä muutenkin reippaana! Jäi niin hyvä mieli kun ajelin kuumeessa yli kolmesataa kilometria ja ajattelin h:ta edes yrittää.... Kehitys on kesken joten se ei arvostelussa haittaa. Yksikään narttu ei kelvannut erin arvoiseksi muttenkaan mutta jälleen ROP oli Brodyn isi Mosse!

Tänään neiti kävi myös silmä- ja polvitarkastuksessa jotka molemmat todettiin terveiksi!