Viikonloppu vierähti TerriErissä, jossa Mona osallistui myös vuoden parhaana parson narttuna TopTerrieri kisaan, ja Tervakosken KV:ssa. Mitään suurempaa menestystä ei tullut mutta erinomaista viikonloppua vietettiin silti:

TerriEri, tuomari Sheila Atter Iso-Britannia

Erimarin Bosse ERI AVK1 PU4:

"Very typical dog with good head. Lovely neck. Correct outline. Excellent coat. Good mouth. Slightly light eyes. Feet could be tighter. Spannable. Excellent movement."

Erimarin Annamania ERI VAK4:

"Very typical. Pretty head. Good mouth. Eye just a little light. Excellent coat. Good neck and topline. Correct angulations. Excellent movement."

Tuomari sanoi pöydällä Monan kohdalla 'lack of colour' ja tiputti sijoituksen viimeiseksi mikä sai minut suunniltaan raivosta ja heti näyttelyn päätyttyä hain nyt sylissäni makaavan Mi'chun (Mitsu kavereiden kesken) värilliseksi nartuksi taloon Mossesta tuomari tykkäsi eikä siellä paljon muut kuin tricit lauantaina juhlineet . TopTerrieri kutsukisassa Mona ei menestynyt vaikka mallikelpoisen esityksen antoikin, staffi oli kova vastus ja jopa kouliintumattoman silmään kaunis! Kiitos Marille, Jontelle ja kakaroille tsempistä ja kaikille muillekin tukeneille tutuille ja tuntemattomille!

Tervakoski, Dakic Rade Romania:

Erimarin Bosse ERI AVK4:

"Very nice built male. Nice head. Correct bite. Very nice shoulder. Correct topline. I would like to see better movement of back angles."

Erimarin Annamania ERI VAK1 PN2 vara-cacib:

"Nice built female with lot of elegance. Correct bite. Very nice elegant neck. Good topline and tailset. Correct in movement."

Tallintontun Unelma ERI Ylisöpö1:

"Ihana. Kielletään tuomasta julkisiin paikkoihin ennenkuin kasvaa pentukuumeen välttämiseksi."

 

Eli laumaan liittyi lauantaina Tallitontun Unelma jonka haimme heti TopTerrieri kisan jälkeen kepon kanssa. Neiti totutteli heti aluksi hotellielämään ja matkustamiseen mikä menikin hyvin. Tervakoskella neiti kävi kehän laidalla pyörähtämässä ja katselemassa touhua. Mitsu ei ole yöllä vikissyt ja ulos tarpeet tuleekin hienosti. No pakollisen pissin se on mummun matolle tehnyt ja hotellin päiväpeitolle ISON tortun