Kolme päivää meni tohinassa ja myönnän että kyllä jo näin sunnuntai iltana väsytti sekä minua että puppeja aikalailla...

1.8.2008 Per Iversen , Norja
Mona ERI VAK1 PN1 ROP Cacib
Mosse EH1

2.8.2008 Tiina Taulos
Mona ERI VAK2 PN3 Vara-Cacib
Mosse ERI JUK2 PU3 Vara-Sert

3.8.2008 Beth Warman, Uusi-Seelanti
Mona ERI VAK1 PN1 ROP Cacib
Mosse ERI JUK1 PU3 Sert

Eli hienosti meni viikonloppu tulosten kannalta. Laitan arvostelutkin tänne ja kuvia (Monasta rusetteineen) jahka palaan Kuopioon oman koneen äärelle. Mosselle siis napsahti jo kolmas sertilöinen, aika hyvin 11 kuukautiselta karvanahjukselta ja Monalle ties kuinka mones kakippi. Olin iloinen tästä viimeisen päivän tuloksesta kun tuomari antoi oman erikoistuomariruusukkeensa(hieno musta-valkea-hopea systeemi) ja otatti itselleen kuvan ROP ja VSP koirista (vsp oli Ninacan Ärripurri aka Jaska, sinne terveiset=)). Arvostelu olikin hunajaa sielulle. Ryhmäkehissä ei sijoituttu mutta onneksi sentään kunnolla läpi katsottiin (ehkä Annen psyykkaus auttoi=P).

Nyt on tarkoitus Mosselta vetää karva lyhyeksi ja kasvattaa se Terri-Eriin edes jonkinlaiseen hyvään kuntoon. Muutenkin raukka on joutunut siskonsa himojen kohteeksi... Ehkä se tekikin pojasta hieman homppelin kun piti yrittää iskeä lauantaina ROP junnu urosta ja muita pu-kehässä, ja tänään kaiken huipuksi se tarjosi pyllyään Allulle... Kaveriemme Kertun, Allun ja Elmon tulokset voi kurkata heidän blogeistaan ,ONNEA sinnekin=)

Lauantaina myös kävin vierailevana tähtenä esittämässä 13,5vuotiaan cockeriveteraanin ystäväni Astan puolesta, hyvin sekin sujui onneksi kun piti muistaa miten nostat päästä, asettelet jalat, pidät hännän vartalolinjassa, näyttelytalutin kaulalle tai pois, pidät kuonosta näin ja...=)

Pari viikkoa töitä ja sen jälkeen henkinen valmistautuminen opintoihin:/

Alla muutama kuva Mokkeesta. Kiitos Sarin ystävälle kuvista:)