Bogin päivitys on ihan hunningolla, TIEDÄN  yritän parantaa tapani! Ja siis parannankin 

Täällä eletään ihan normaalia elämää, lenkkejä ja masun kasvun ihmettelyä....... 

 MOSSEN & MITSUN pennut syntyvät viikolla 15  

neidin maha on pyöristynyt ja oletin taian tapahtuneen kun neiti yökkäili ruokaansa......... Tässä epäedustavaa mutta romanttista kuvamateriaalia nuoresta parista kun yhdessä rinnakkain kohti taivaanrantaa asteleevat:

Lisätietoja rakkauspakkauksien vanhemmista, suvuista, terveystuloksista, harrastuksista ja luonteista annan mielelläni! Sukutaulu koiranetissä.

 

Monan ja Brodyn kanssa aloitettiin agilityn treenaus. Monan kanssa sitä viimeksi puolitoista vuotta sitten tehtiin mutta eipä ole näyttänyt neidiltä unohtuneen kiemurat! Noh, se kyllä möisi minut muutamasta herkusta joten mikäs siinä palkatessa.

Ja tytär näyttää tulleen äitiinsä  se möisi minut+kaiken muun irtaimen mukaan lukien naapuritkin makkarasta!!! Kolmannella treenikerralla neiti häikäisi minut niin että taidan jatkaa kouluttamista jos joskus vielä kisaamaan asti päästäisiin *salainen toive*

Maikki treenailee isännän kanssa tottista ja hampaiden vaihtuessa kai niitä poliisikoiranhommia aloitellaan harjoittelemaan (hyvin perillä olen...). Se on sellanen raivostuttava turilas ja vikisijä mutta kaippa se siitä kasvaa  (omat koiranihan on täydellisiä olleet pennusta asti!)

 

A-pentueesta Malla (Action Hero Akira) kävi viime perjantaina virallisissa silmä ja polvitutkimuksissa tervein paperein, hienoa!

B-pentueesta Pepellä (Brendan Shanahan) kuvattiin häntä häntämutkan pelossa mutta kuvaus paljasti hännän terveeksi (luut, nikamat, ei vaurioita mitään näkyvissä). Sillä vain on sitten hassu häntä  pentuna kaikki ok mutta ilmeisesti ell oli arvellut että voi johtua myös lihaksesta se. Kennelliitolta pyysimme myös konsultaatiota vielä.

 

Jotenkin arkea koko elämä, on nuo oksentaneet p*skaa, syöneet ruusukkeita hakaneuloinen, tapelleet toisensa verille....

Niin. Mutta rakkaita ne on silti