Kandin tutkielman aiheen työstäminen on vienyt osan tämän opiskelijan yöunista ja hermoista muiden koulukiireiden keskellä, mutta kyllähän tuo näyttää pikku hiljaa etenevän parempaan suuntaan :) Tuntuu vain välillä että opiskelut haittaavat koiraharrastustani... (mitähän kello nytkään on??)

Viime torstaina matkasimme Monan ja Mossen kanssa Marin luo Nokialle tapaamaan Elma-mammaa, Elvis-enoa ja Lotta-siskoa. Tavattiin myös Mossen Jeppe-iskä ja velipoika Pekka: Mosse muistuttaa molempia karvakasoja! Ihailin myös Annin pentueita ja kauhea haikeus iski: mulle kans noita! Onneksi ei käsilaukkuun mahtunut... Perjantaina kasvattieni 'mummu' ja 'isomummu' esittelivät myös Tampesterin yöelämää ja selvisin ihan kunnialla hurjasta menosta. Taisi Anni ja Mari itse valitella rankasta tanssahtelemisesta kipeytyneitä lihaksiaan =D Lauantaina sain myös tulevaisuudessa aloittelevana kasvattajana seurata kuinka Elvis hurmataan eli sillä kävi tytsy kylässä! Ihanaa, tulihan siitä vinkuiitasta mies ja hienosti homman vetikin. Meinattiin jo ideaparkista ostaa sellainen nahkainen homppeli lippis...

Sunnuntaina matkattiin kotia Savon mualle ja koiratkin leppoisasti nukkuivat koko matkan. Hyvä vain että tottuvat samassa häkissä pitempäänkin matkustamiseen. Iisalmen asemalla tulikin sitten epämiellyttävä välikohtaus: nousimme junasta pois kun vanhempi pariskunta oli lapsenlapsiaan asemalla vastassa. Noin kuusikymppinen mies kertoi sitten kohdalle sattuessamme noin vuoden ikäiselle pojalle että "tykkäisikö se jos ukki vähän potkisi noita koiria?". Meinasi aikamoinen RAIVO kohota päähän!!! Käännyin ja kysyin että mitähän tuli sanottua johon mies että 'leikkiähän minä vain'. Sanoin etten todellakaan ymmärrä tuollaista eikä naureskelu paljon auta. Teki mieli sanoa vähän vaikka mitä mutta lasten seurassa en kehdannut täysin ruveta päätäni takaisin aukomaan! Minun syyksihän se sitten olisi tietysti laitettu. Kiva oli itku kurkussa sitten lähteä tilanteesta. Saa vain ihmetellä mitä ihmiset opettavat lapsilleen koirien (ym eläimien) kohtelusta!!! Huomasinpa parkkipaikalla kyseisen herran olevan tilataksin kuski eli tunnistan kyllä jos kohdalle sattuu...

Marille, Jonille, Jeminalle ja Jenissalle vielä ISO KIITOS viikonlopusta!!! Viihdyin mainiosti ja tulen toistekin jos kestätte enää Monan ja Elviksen yhteistä vinkukuoroa=)

(Kuvia laitan piakkoin tulemaan tännekin.)

Ja Onnittelut sisarelleni Satulle Tepon ollessa sunnuntain ryhmänäyttelyssä Pudasjärvellä ROP saaden ensimmäisen SERTinsä!!! Kouluttaja tuomari oli tosiaan ylistänyt koiraa eli upea saavutus!!!