Vappuna koirat sai kaiken maailman herkkuja: jäätelöä, munkkia, pihvejä... ym ym. Ja niin minäkin plus sitten mustikkasiideriä=) olihan se ihanaa kun aurinko vaan paistoi ja sai kölliä 'lomalla' jonkun aikaa. Tämä viikko onkin sitten taas vatsahaava-oireinen kun pitäisi saada enemmän aikaan kun on sitä aikaa. Mona on mukana yliopistoelämässä ja Mosse nauttii jälleen mummun hoivissa, se kylläkin pääsee keskiviikkona kepon luo vähäksi aikaa: katsotaan miten se (kepo) kestää painetta... Kjäh kjäh:) pitäis se kohta alkaa nyppiä Tampesterin pentunäyttelyä varten. Siis Mosse nyppiä ,ei kepoa... Tai ehkä sekin jos aikaa jää;)

Sunnuntaina Mona kävi mätsärissä pyörähtämässä ja tuloksena sinisten pikkukoirien kakkonen! Varmaa esiintymistä taas. Palkinnot oli hyvät: ruokaa ja herkkuja. Meidät voitti karsinnassa eräs viisivuotias pikku tyttö ja tuomari palkitsi sen ettei itku tule(mistä se ties etten minä olis ruvennu parkumaan??) mutta sen koira oli kyllä kaunis kettuterrieri. Sitten sinisten koontikehässä ykkönen oli upea faaraokoira, sellaisen saattaisin vaikka itsekin haluta.

Monan juoksut eivät ole vieläkään alkaneet vaikka pissailu ym merkit ovat siihen viitanneet, jospa ne vielä tässä niin päästään ajamaan kulmakunnan piskit hulluiksi!