Äkkiä näyttelyrintamapäivitys:

Mikkeli 5.7.2008
Mosse H (arvostelu hyvä, saa vain vielä massaantua lisää ja kävellä suoraan liian leggyillä jaloillaan)
Mona ERI VAK2 PN4
Kerttuliini ROP (myös Rantasalmella) Eli JIPPII!!!

Ylivieska 19.7.2008
Mosse ERI JUK1 PU2 SERT (iloinen häntä ja erinomainen karva kuulemma, nauroin partaani)
Mona ERI VAK1 VSP CACIB (upeassa kunnossa ja reipas käytös, juoksut menossa eli nainen parhaimmillaan takapuoli turvonneena)
Enska ROP
Teppo-espanjanmastiffi ROP sertulit+kakipit
Peggy-espanjanmastiffi ROP-pentu+KP

Muuten menee ihan ok. Monalla tosiaan juoksut niin velipuoli on hieman häiriintynyt normaalia tasoa enemmän =) Mona antaa hammasta ja Mosse pyllyilee häntä heiluen että ota nyt. Näyttelyssä ylivieskassa useampikin haistoi matkalta Monan valloittavan hajun, en olisi kyllä mustaa suursnautseria ensimmäiseksi sulhaseksi valitsemassa.Itseasiassa kaikki tarjokkaat taisivat olla mustia, blondisyndrooma se on koirillakin.

Kohta mennään silmätarkastuksiin ja suunnitellaan ulkomaan reissuja, en ole vielä päättänyt pidänkö aurinkoloman itselleni vai vienkö puppikset näyttelemään, en ole nääs vielä voittanut lotossa, valitettavasti;) Toivottavasti pääsen myös kasvattajan luo turneelle ennen kuin se opiskelu starttaa taas. Töissä kesä ja ei lomaa niin voi olle yksi burn-out potilas tulossa. Kolme iltaa päivystin kiuruveden vihreillä niityillä SPR:n ensiavussa ja aamuisin töihin ja näyttelyyn.Oli väsy ja v*****s vaikka mielellään siellä olinkin. Eilen kuitenkin kävin itse jo juhlimassa: katsoin Dollseja(juu, tukiainen oli siellä) ja otin boolia.
Täydellistä, eikö totta=)