Porvoossa Parsoneiden erikoisnäyttelyssä saatiin mitä lähdettiin hakemaan: Mosselle EH ja Monalle ERI. Mutta Mona meni ja vetäisikin koko narttujen voittoon ja minä elelen vieläkin BB-hulinaa (best bitch, ei se tv sarja). Hivelin isointa pokaalia koko viime yön:) ONNEA myös KASVATTAJALLE!!!!

Mosse JUN EH: tuomari Frank Bothwell, GB

"Strode very well on the move. Nice head and expression. Tail a little gay. Showing and handled well." Pakko olla tyytyväinen vaikka pinkki tyttö sielultani olen, herra nimittäin puolitoista viikkoa työnsi löysää kakkaa ja oli aika 'laihassa' kunnossa. Seli seli, mamman rakas rupupoika se on.

Mona ERI VAK1 PN1 VSP: tuomari Eleanor Bothwell, GB

"Lovely balanced outline. In the peak of condition. Beautifully constructed through out. Moves so well. Loved her head and expression." Mona taas kävi edellisviikon mummulan lihapatojen ääressä joten tuomarin sanoma She's not fat lämmitti kummasti mieltä. Erikoisnäyttelyn BB on aika huima saavutus 80nartun joukosta, olen kyllä ylpeä:)

Mona myös voitti dopingarpajaisissa ROP+ROPkäyttö ENSKAN (ONNEAAAA!!!!) kanssa ja pääsi pissaamaan purkkiin! Ensimmäistä kertaa ylipäänsä näin koko operaatiota näyttelyssä.

Matkaseura Kertun kanssa hotellissa meni hyvin ja Kerttu sai myös punaisen nauhan, onnea! Lotta sisko ERI, Elvis eno ERI ja Jeppe iskä EH!!! Onnea myös Miselin kennelille(Mossen isä sieltä) ketkä taisivat viedä päivän melkein kaikki pokaalit! Monan sulhanen pärjäsi myös erinomaisen hyvin ja vielä enemmänkin, taisi sinnekin tipahtaa muutama rusetti:) Tuomari sanoikin että Mona saa lovely babies'jä sitten kun aika koittaa.

Varasin ajan ensi kuulle silmä ja polvitarkastuksiin eli sitäkin odotellessa muutama kuva. Näyttelystä löytyy varmasti kuvia PRT:n sivujen kautta foorumilta ja muiden blogeista.

Kiitos uusille ja vanhoille ystäville päivästä!

EN JAKSA ENÄÄ POSEERATA!

Tämä nero EI osaa kääntää kuvia pystyyn...

Tämä on Rovaniemeltä hotellista, ja ihmiset nukkui pesuhuoneen lattialla...

Mona, mummulan kuningatar:)