Sieltä se sitten tuli. Mona sai viimeisen Cacib'in 23.8.09 ja

C.I.B titteli oli 7kk odottelun jälkeen vahvistettu 17.3.2010 Suomen Kennelliittoon

Asiahan ei ollut ihan mutkaton. Meille tuli jo pötkö Belgiasta muutamia viikkoja sitten ja kerkesin keskellä postia itkeä että diplomi tuli ja mamman läski on cibbi.... Noh, kotona paljastui että MITÄ h*lveettaa??!!! Siinähän luki Vehnäpellon Caapo.... Olivat sitten laittaneet meikälle jonkun vehniksen diplomin, mikäs siinä. Viikko sen jälkeen vahvistuskirje ja OIKEAn koiran diplimikin tulivat ja sain uudet itkut vääntää

Viime vuoden näytelmäparson kisassa menestyttiin jälleen mainiosti! Mona hienosti akkojen puolella kakkonen yhdessä Mossen siskopuolen Makin kanssa!!! Mona aloitti näyttelyt vasta heinäkuussa kun mammalomalta palaili joten ylpeämpi en voisi olla!!! Mosse taassen oli miesten raskaassa sarjassa viides! Se olisi kyllä kakkonen ollut mutta BalticWinner-titteliä ei hyväksytty pistelaskuun, harmin paikka. Mossen tämän vuoden tehtävänä olisi kesästä alkaen napata viimeinen cacib jotta saan seinälle Monan ja Caapon () diplomien viereen myöskin hänen.

Silmätarkastuksissa käytiin Monan ja Mossen kanssa 6.4.2010 ja silmät todettiin molemmilla terveiksi jälleen! Tarkkien jälkeen illalla suuntasimme ketulle ja siellähän meni ihan entiseen tyyliinsä. Palattiin kaikki kolme iloisesti ketunp*skassa kotiin Elma-äiteehän otti suraavana viikonloppuna kaksi B-tulosta luolilta, ihan vaatimattomasti vaan. ONNEA!!!! Lumet alkaa sulaa joten jäljet pellolle ja sitäkin treenamaan täällä. Kokeisiin kokeisiin...

Paitsi Mona, odotamme täällä juoksujen alkamista millä hetkellä hyvänsä jotta pääsemme vierailemaan sulhon luona. Kyseisestä herrasmiehestä ja yhdistelmästä myöhemmin infoa.

Kesäpentuja siis mahdollisesti odotellessa...!

Mitsu on kasvanut jo 9kk ikään ja olisi pikku neidin kanssa aika lähteä käymään kehässä, jäljellä ja matkustelemaan. Siitä on kasvanut niin herttainen pieni elukka, ystävällinen ja rohkea, aivan kuin parsonin pitää ollakin Minua ilostutti sen löytämä ja innoissaan esittelemä hiiren raato aivan yllättävän paljon! "KATO ÄITI KATO MITÄ MULLA ON!!!!"

Alla kuva minusta ja Monasta vielä näytelmähommissa.