Aika menee hitaasti kun ei ole se kakkainen velipoika kiusaamassa, kyllä sitä vähän kaipaakin mutta ihana nauttia omasta rauhasta... Eilenkin pääsin mamman ja jonkun kepon kanssa saunaan ja voeh sitä luksus tunnelmaa!!! Rapsutuksia lämpimässä ison pyyhkeen päällä ja juomaa sai koko ajan, se oli kylläkin vaan vettä=( Mulla on varmaan menkat alkamassa kun lenkillä pisuttaa koko ajan ja pitää saada kahdella jalalla taiteilemalla yhä ylemmäs se suihku suunnattua. Vähän kiree olo ollut muutenkin, pojat on ihan tyhmiä! Yksi bichoni muka ihastui minuun aamulla mutta minä en tykänny, liian pieni ja liian karvainen! Mamma sanoo että se kahtoo mulle miehen valmiiksi sitten kun sen aika on.

Eilen tuli kivoja uutisia Lotta siskolta, se oli ollu Lahden kv näytelmissä toiseksi nätein tyttö ja saanut sellaisen serti rusetin ja vara-kakibbi rusetin! Siitäkin vara jutusta tulee mamman puheiden mukaan ihan oikea. Mossen iskällä oli kuulemma paksut posket niin se oli ollu erittäin hyvä!

Mamma heräsi taas aamulla klo 7. Se ei nykyään nuku paljoa kun nukkumaankin se menee niin myöhään, jotain se tietokoneella aina kirjoittaa. Onneksi se kuitenkin tuli sieltä ihme yliopistopaikasta päiväunille ja yhdessä vähän koisattiin ja taas se lähti. Se kyllä sanoo että sitten kun kesä tulee niin saadaan nukkua mutta saas nähdä. Se jo pelkäsi stressiä mutta ei tuo tilanne näytä paranevan, jospa se ostais tänään namia itselleen. Ja tietty mulle pari kinuskipalloa:)

Nyt lähdetään lenkkeilemään ja kuulemma juoruamaan. Jännää!!!